مجري طرح جويشگر بومي گفت: در تعامل با مرکز ملي فضاي مجازي هستيم تا بر طبق آن، سازمانهاي دولتي از خدمات جويشگرهاي بومي استفاده کنند.
وايمکس نيوز- به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات عليرضا ياري مجري طرح جويشگر بومي در خصوص اقدامات انجام شده اين طرح درسال 95، گفت: برنامهريزي عملياتي و سياستگذاري براي جويشگرهاي بومي از جمله اقداماتي است که انجام و در تعامل با مرکز ملي فضاي مجازي بررسي و تکميل شده است که بر طبق آن، سازمانهاي دولتي مي بايست از خدمات جويشگرهاي بومي استفاده کنند و محتواي خود را در اختيار آنها قرار دهند.
سرپرست پژوهشکده فناوري اطلاعات پژوهشگاه ارتباطات، به بررسي چالشهاي قوانين و مقررات، مدلهاي اقتصادي و مدلهاي اعتماد براي جلب اعتماد کاربران اشاره کرد و گفت: در اين حوزه مهمترين مدلي که پيشنهاد شد، خوشه اقتصادي جويشگر بومي بود که در حال تکميل آن هستيم.
به گفته ياري اولين رويدادکارآفريني طرح جويشگر در بهمن ماه سال 95، با انتخاب 3 طرح برگزيده خاتمه يافت و طبق مصوبه شوراي راهبري، مقرر شد، فعاليتهاي شتاب دهي اين طرحها به مرحله بهره برداري برسد و رويدادهاي کارآفريني، در سال جديد، ادامه يابد.
وي اظهارکرد: همچنين طراحي و راه اندازي آزمايشگاه ارزيابي کيفيت خدمات مرتبط با جويشگر که ماهيانه گزارش ارزيابي جويشگرها را از طريق سايت webazma.tirc.ac.ir انتشار مي دهد و ايجاد يک مرکز داده مجهز به سطح سوم استانداردهاي جهاني، از ديگر اقدامات انجام شده است.
ياري برنامهريزي براي توسعه توانمنديهاي تحقيقاتي، توسعهاي و نوآوري در بخش خصوصي بدون دغدغه در حوزه زيرساختهاي پردازشي را مهم ارزيابي کرد و افزود: حمايت از جويشگرهاي يوز و پارسي جو و همچنين ارتقاي خدمات، محتواي بومي و بهبود دقت آنها مدنظر است که در حال حاضر به بينگ بسيار نزديک بوده و براي رسيدن به گوگل، برنامه ريزي لازم انجام شده است.
مجري طرح جويشگر بومي تصريح کرد: اين جويشگرها با بيش از 15 عقد قرارداد با 22 شرکت در راستاي توسعه خدمات و محتواي جويشگرهاي بومي نظيرتبليغات هوشمند، ترجمه ماشيني، جستجوي نقشه، دانش نامه، جستجوي علمي و ابزارها و دادگان خط و زبان فارسي امسال، قابل دسترس هستند.